Goed Geïnformeerd

De Nederlandse Ambassade, gevestigd in het Europees Center, beschikt over een ontmoetingsruimte waar tal van events plaatsvinden.  Daar de capaciteit van deze ruimte beperkt is ging men op zoek naar een oplossing om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken, zowel tijdens als na een live event.

Tijdens het kennismakingsgesprek was het duidelijk dat een oplossing gewenst was die eenvoudig op te stellen is en eenvoudig in gebruik is.

In de ontmoetingsruimte hebben we een aantal Pan & Tilt Camera’s gemonteerd zodoende de volledige ruimte en de gewenste sprekers in beeld kunnen gebracht worden, ongeacht het type event.  Een mobiele case wordt aangesloten op een robuust aansluitpaneel en is uitgerust met de centrale apparatuur.

Ongeacht het medium (Website, Facebook, Youtube, Twitter, etc) dat men wens te gebruiken, kan men de webstreaming zonder derde partij opzetten en in hoge resolutie.  Ook is er een camera controlepaneel voorzien waarop zowel voorgeprogrammeerde cameraposities ingesteld kunnen worden als manuele bediening mogelijk is.

U kan het resultaat bekijken via Youtube/NLatEU en Twitter/NLatEU

Onze oplossing voor deze opdracht:

  • Webcasting/Webstreaming

  • PTZ Camera’s

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een soortgelijke oplossing? Wij komen graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK