Over ons

AVapps is specialist in alles wat te maken heeft met audiovisuele toepassingen. Zo bieden wij voor alle soorten ruimtes een geschikte oplossing aan. Ontdek waar wij voor staan.

Maak een afspraak

Hoe zit het met de service?

Voor de nazorg van uw installaties zit u goed bij AVapps. Onze systemen zijn A-merken waardoor de kans op defecten gering zijn. Daarnaast bieden wij ook serviceovereenkomsten aan om u volledig te ontzorgen.

Waarom kiezen voor AVapps?

  • Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, te luisteren en uw behoeftes te verstaan.

  • Wij streven naar lange-termijn relaties, door mee te denken met onze klanten, de gepaste oplossing te bieden en dit alles met een goede service.

  • Voor alle soorten ruimtes bieden wij de geschikte oplossing, zowel basisoplossingen als maatwerk.

  • Onze jarenlange ervaring, expertise en goede relaties met zowel partners als leveranciers, zorgen ervoor dat wij functionele, moderne en duurzame oplossingen kunnen aanbieden.

ONZE REFERENTIES

Waar wij voor staan

De grootste zijn is niet de betrachting. Wij streven naar lange-termijn relaties, door mee te denken met onze klanten, de geschikte oplossing te bieden en een goede service. Onze op maat oplossingen zijn in de context van op zoek gaan naar de juiste puzzelstukken.

The medium is the message. Het maakt niet uit hoe je communiceert, als het maar duidelijk, verstaanbaar en efficiënt gebeurt.

Om tot een duurzame oplossing te komen werken wij zowel met bestaand als nieuwe technologie. Hierbij zijn onze relaties met leveranciers dan ook gebaseerd op een jarenlange samenwerking, wij waken er wel op onafhankelijk te zijn en volgen wij daarbij steeds nauwgezet de markt en trends op.
CONTACTEER ONS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Onze persoonlijke aanpak maakt onze klanten uiterst tevreden, maar dat hoeft u niet zomaar van ons aan te nemen. We laten liever onze klanten zelf aan het woord.

Sint-Lucas

Denkt mee naar oplossingen, voor zowel nieuwe als aan te passen installaties. De service is flexibel en uitstekend!

Sint-Lucas
AWDC

In verstaanbare taal is ons een oplossing geboden. Ook de uitvoering was volgens afspraak en voorstel. Correcte partner.

AWDC

Gezien onze beroepsactiviteit zoeken wij steeds naar de meest betrouwbare en professionele partners. AVapps schittert in beide.

FECAMO
0
Tevreden klanten
0
VoIP gesprekken
0
Actieve webcasts
0
Live presentaties

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen of heeft u een andere vraag? Contacteer ons vrijblijvend aan de hand van dit formulier of via onderstaande contactgegevens!