Project omschrijving

Wij nemen de taalbarrière weg

Voor een optimale structuur, efficiëntie en een optimale spraakverstaanbaarheid is het inrichten van uw vergaderruimte met een bijkomend conferentiesysteem een must.

De door AVapps geleverde congressystemen zijn gebaseerd op discussieposten die bedraad en/of draadloos aangesloten worden op een centrale besturingseenheid. Van eenvoudige discussieposten met enkel luidspreker, microfoon en microfoontoets, tot geavanceerde systemen met vertaal- en stemfunctionaliteiten; AVapps levert een oplossing die voldoet aan uw behoeftes en budget.

Het fraaie en functionele design van de discussieposten zorgt er voor dat het conferentiesysteem passend is in uw omgeving. Inbouw in meubilair.

AVapps levert zowel autonome conferentiesystemen waarbij geen operator vereist is, als uitgebreide systemen met bijhorende conferentie-en stemsoftware, geautomatiseerd camerasysteem die de spreker in beeld brengt bij het aanschakelen van de microfoon, webcasting en / of digitale opname van uw vergadering of gemeenteraadzitting. Voor de eenvoudige bediening van al deze functionaliteiten levert AVapps de geschikte interface, zoals een touch panel of web-applicatie.