Project omschrijving

Overal bereikbaar

Unified Communication bevat verschillende communicatie services zoals, Instant Messaging, VoIP, audio & video conferentie en desktop sharing.

Door het kiezen van een UC omgeving kan u naast een kostenbesparing ook een efficiëntere groep communicatiekanalen opzetten.

Wij zorgen voor een feilloze integratie binnen uw bedrijf.

Overal vergaderen

AVapps levert interactieve oplossingen waarbij mensen samenwerken op een visuele en interactieve manier, of ze nu in dezelfde ruimte bevinden of over de wereld verspreid zijn. Ze zijn bedoeld om de uitwisseling van informatie te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren, daarom zijn ze geschikt voor praktisch iedere organisatie en dit in alle sectoren.

Met videoconferentie bespaart u niet alleen op kosten en tijd maar verkleint de ecologische voatafdruk van uw bedrijf. Het biedt gesprekspartner(s) niet enkel de mogelijkheid elkaar te horen, maar ook te zien. De combinatie van klank en beeld zorgt ervoor dat visueel kan worden samengewerkt tussen twee of meer gesprekspartners. Videoconferentie is de enige technologie die face-to-face contact zo dicht benadert.

Wenst u videoconferentie toe te passen in vergaderzalen, auditoria of simplegweg via desktop/laptop, AVapps helpt u met de juiste oplossing.