Conferentie- en Vertaalsystemen

Wij nemen de taalbarrière weg

In communicatie is elkaar begrijpen het startpunt van alles. Daarom is het inrichten van uw vergaderruimte met een bijkomend conferentiesysteem een must. Het zorgt voor een veel efficiënter congres of meeting en een optimale verstaanbaarheid.

De congressystemen die AVapps voorziet, zijn gebaseerd op discussieposten die zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op een centrale besturingseenheid. Van eenvoudige discussieposten met luidspreker en microfoon tot geavanceerde systemen met vertaal- en stemfunctionaliteiten, wij hebben een oplossing die voldoet aan uw behoeftes en budget.
Welk conferentiesysteem u ook verkiest: zonder operator of met bijhorende conferentie-en stemsoftware, een geautomatiseerd camerasysteem die focust op de spreker, webcastings of digitale opnames, gebruiksgemak staat bij ons centraal dankzij een eenvoudige bediening zoals touch panel of web-applicatie.


En het oog wil natuurlijk ook wat: alles kan worden ingebouwd in uw meubilair en het fraai en functionele design zorgt ervoor dat het conferentiesysteem opgaat in uw interieur.

Scroll naar top