US Army Stuttgart

Een multi multifunctionele zaal

Van schets op een bierkaartje tot ultieme belevingsruimte.

De vraag:

Omdat we reeds eerder realisaties met succes verwezenlijkt hadden voor dit internationaal facilitair bedrijf, werden we gevraagd voor de inrichting van een multifunctionele zaal.

Deze ruimte, die diende ingericht te worden met theaterverlichting, was bedoeld als multifunctioneel in de breedste zin van het woord: van theatervoorstelling, muziekoptredens tot conferenties, lezingen, ….

Onze oplossing:

Daar dit initieel niet tot onze specialisatie behoort, heeft AVapps hiervoor beroep gedaan op een betrouwbare partner.  Een schets op bierkaartje werd omgezet naar een 3D-model en met een technisch ontwerp werd het aan de klant voorgelegd. Op deze manier was het zowel voor de toekomstige gebruikers, technici als financieel verantwoordelijken direct duidelijk wat onze voorgestelde oplossing was. Een oplossing die in de smaak viel en na akkoord compleet werd uitgevoerd volgens ontwerp, binnen de afgesproken termijn én binnen het budget.

We voorzagen ook nog een opleiding door professionals zodat de installatie optimaal gebruikt kan worden voor zowel kleine als grote evenementen. En dit met succes want de multifunctionele zaal wordt veelvuldig gebruikt.

Een bijkomend voordeel is ook dat voor kleine evenementen de bediening kan gebeuren via tablet en/of smartphone (iOS of Android). Voor de grotere evenementen is bovendien een lichttafel voorzien met uitgebreide mogelijkheden.

Gebruikte technieken:

  • Theaterverlichting met Pro Light
  • Truss ophanging
  • Eenvoudige en uitgebreide lichtsturing
Scroll naar top